سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

نکات مهمی که در دوران نامزدی باید رعایت شود

نوری پور گفت: در دوران آشنایی و نامزدی باید به نکاتی توجه داشته باشید این نکات آنقدر مهم هستند که بی توجهی به آن‌ها می‌تواند زندگی شما را با بحران مواجه کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 03
کد خبر: ۱۲۶۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ رقیه نوری پور لیاولی روانشناس و مشاور در خصوص نکات مهم که در دوران نامزدی باید رعایت شود، گفت: در دوران آشنایی و نامزدی باید به نکاتی توجه داشته باشید این نکات آنقدر مهم هستند که بی توجهی به آن‌ها می‌تواند زندگی شما را با بحران مواجه کند.

 

نوری پور بیان کرد: به احساس خود در رابطه توجه کنید، خشمگین شدن، نداشتن تمایل به یکدیگر و بگومگو، علایم هشداردهنده‌ای هستند.

 

این روانشناس ادامه داد: شاید عده‌ای تصور کنند این حالت‌ها در یک رابطه طبیعی است و هر دو طرف به مرور به هم عادت می‌کنند و وضعیت بهبود می‌یابد، اما اینگونه نبوده و این مساله می‌تواند زمینه آسیب پس از ازدواج محسوب شود.

 

وی با بیان اینکه دوره نامزدی دوره خوشگذرانی نیست، افزود: دوره نامزدی برخلاف تصور، دوره تفریح و خوشگذرانی نیست بلکه دوره دشوار آشنایی برای کسب اطلاعات در یک زندگی چند ساله است.

 

این روانشناس تصریح کرد: صفات قابل‌تحمل و غیرقابل‌تحمل همدیگر را بشناسید، خطوط قرمز غیرقابل‌چانه‌زنی و غیرقابل‌مذاکره، خواسته‌هایی هستند که باید به اطلاع طرف مقابل برسد تا بداند در صورتی که از این خطوط قرمز عبور کند، زندگی به پایان خواهد رسید مثلا اعتیاد و رابطه خارج از زندگی زناشویی از این دست خطوط قرمز است.

 

وی با اشاره به اینکه از آزار‌های جسمی طرف مقابلتان چشم‌پوشی نکنید، تصریح کرد: اگر در دوران نامزدی از طرف مقابل متحمل آزار جسمی مثل کتک خوردن می‌شوید، شک نکنید این مشکل دوباره تکرار خواهد شد.

 

نوری پور ادامه داد: این زدن به معنای عصبانیت و خشم نیست و عذرخواهی نیز تغییری در ماهیت عمل ایجاد نخواهد کرد چراکه در پس آن ذهنیتی وجود دارد که به آن مرد یا زن اجازه دست‌درازی می‌دهد.

 

این روانشناس با بیان اینکه آزار‌های روانی را تحمل نکنید، اظهار کرد: اگر نامزدتان شما را آنگونه که هستید قبول ندارد و قصد دارد در رفتار شما تغییری ایجاد کند یا برایتان احترام قائل نیست، تردید نکنید این مسئله بعد از ازدواج نیز حل نمی‌شود.

 

وی افزود: بعد از ازدواج و ورود به زندگی زناشویی رفتارش به هیچ‌وجه عوض نخواهد شد و مدام در پی بهانه گیری و تغییر دادن شما خواهد بود.

ارسال نظر
آخرین اخبار